2019-2020 eğitim-öğretim yılına ilişkin katkı payı / öğrenim ücreti hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı henüz yayımlanmadığından  07.07.2018 tarihinde yayımlanan 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar ile belirlenen katkı payı / öğretim ücretleri alınacak olup, 2019-2020 yılına ait karar yayımlandıktan sonra arada fark oluşması durumunda 2019-2020 bahar yarıyılında tahsil edilecektir.

Ders alma/kayıt yenileme işlemleri sırasında katkı payı kontrolü yapılmadan ders seçimi yapılabilecektir. Ancak 25 Eylül 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar katkı payı / öğrenim ücreti yatırılmadığı takdirde ders alma/kayıt yenileme işlemleri iptal edilecektir.

Türkiye İş Bankası – Ortaköy Şubesi Galatasaray Üniversitesi hesabına; Öğrenci TC Kimlik Numarası belirtilerek, 18 Eylül 2019 Çarşamba günü itibariyle aşağıdaki yöntemlerle öğrenim katkı payları (harç) yatırılır. Dekont bilgi amaçlı saklanmalıdır.

• İnternet Bankacılığı Kullanarak;

Ödemeler – Üniversite Ücretleri – Galatasaray Üniversitesi seçilerek, Öğrenci TC Kimlik Numarası girilerek ödeme yapılır.

• Şube Gişelerinden;

Üniversite ismi ve öğrenci TC Kimlik Numarası ile ödeme yapılır.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ödeme koşulları