2019-2020 eğitim-öğretim yılı mezunlarımız için mezuniyet törenlerinin gerçekleştirilmesi konusu Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun 6 Ağustos 2020 tarihli toplantısında değerlendirilmiş olup, COVID-19 küresel salgınının etkilerinin devam etmesi nedeniyle, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Törenlerinin yapılamayacağı oy birliğiyle karara bağlanmıştır.

Öğrencilerimiz ve aileleri ile Üniversitemizin diğer bileşenleri için büyük önem taşıyan, coşku ve heyecanı paylaştığımız mezuniyet törenlerinin bu yıl yapılamayacak olmasına yönelik kararın, öğrencilerimiz ve yakınlarının sağlığının öncelenmesi gereği olduğunu bilgilerinize sunarız.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının yaşandığı bu zor dönemde Üniversitemizdeki öğrenimlerini başarıyla tamamlayan mezunlarımızı içtenlikle kutluyoruz.