"Yeni Koronavirüs (COVID-19) Pandemisi sürecinden dolayı, Yükseköğretim Kurulu, 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS)  25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılmasına karar vermiştir.

Bu karar doğrultusunda, 2020 Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı takviminin düzenlenmesi ile ilgili olarak:

• 2020 Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nın 12 Temmuz 2020 tarihinde, Galatasaray Üniversitesi Ortaköy yerleşkesinde yapılmasına,
  • 2020-GSÜÖSYS Aday İşlemleri Sisteminde belirtilen gereklerin adaylar tarafından en geç 15 Mayıs 2020 Cuma günü saat 23:59’a kadar yerine getirilmesine,

karar verilmiştir.

Pandemi sürecinin gelişimi takip edilerek, takvimde güncelleme ihtiyacı doğduğu takdirde, benzer bir güncelleme yapılarak, aday öğrencilerin mağduriyetini engelleyecek adımlar atılacaktır."