Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinin güncellenmesi çalışmalarının devam ediyor olması nedeniyle, 2019 yılı akademik faaliyetlerine yönelik Üniversitemiz teşvik ödeneği başvuru süreci askıya alınmıştır. YÖK Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanması ve Yönetmeliğin Resmi Gazetede yayımlanması akabinde, üniversitemiz akademik teşvik ödeneği süreç takvimi güncellenerek başvurular alınmaya başlanacak olup, bu kapsamdaki gelişmeler ayrıca duyurulacaktır.

Bu esnada araştırmacıların YÖKSİS bilgilerini güncellemeleri ve 2019 yılı akademik faaliyetlerini YÖKSİS'e eklemeleri önemle rica olunur. Ayrıca araştırmacıların lisans, yüksek lisans ve doktora mezuniyet bilgilerinin YÖKSİS'e girilmiş olması talep edildiğinden, öğrenim bilgilerindeki eksikliklerin ivedilikle tamamlanması önem arz etmektedir.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu