13 Mart 2019 tarihinde kaybettiğimiz, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi, Yükseköğretim Kurulu üyesi, Avrupa Birliği eski Bakanı, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. H. Beril DEDEOĞLU Hocamızı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Dr. Fuat OKTAY, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sn. Prof. Dr. Yekta SARAÇ, ailesi, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle Üniversitemizden uğurladık.

Beril Hocamıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve yükseköğretim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Beril-Dedeoğlu-Cenaze-Töreni-22 Beril-Dedeoğlu-Cenaze-Töreni-58 Beril-Dedeoğlu-Cenaze-Töreni-53