Üniversitemize bağlı fakültelere, 2020-2021 Akademik Yılı öğrenci kayıtları aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.

Üniversitemize, ÖSYM tarafından düzenlenen merkezi sınav sistemi ile girmeye hak kazanan öğrencilere ait kayıt tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

YKS Elektronik Kayıt Tarihleri : 29 Ağustos - 06 Eylül 2020 Pazar günü saat 23.59'a kadar.

2020-2021 akademik yılında Üniversitemiz Lisans programlarına yerleşen öğrencilerden isteyenler kayıt işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceklerdir. e-Devlet kapısı üzerinden kaydını gerçekleştiren öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

YKS Şahsen Yapılacak Kayıt Tarihleri * : 31 Ağustos - 05 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar.

YKS KAYIT TAKVİMİ

• 31 Ağustos 2020 - İletişim Fakültesi
  • 01 Eylül 2020 - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • 02 Eylül 2020 - Hukuk Fakültesi
  • 03 Eylül 2020 - Fen Edebiyat Fakültesi
  • 04 Eylül 2020 - Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi
  • 05 Eylül 2020 - Tüm Fakülteler

YKS Ek Yerleştirme Tarihleri: ÖSYM'nin belirleyeceği tarihler arasında yapılacaktır.

Kayıtlar için gerekli belgeler

• Lise diploması veya eşdeğer mezuniyet belgesi (Bakalorya) aslı
  • 2020-YKS Yerleştirme Sonuçları Belgesi
  • 2020-YKS Sonuçları Belgesi
  • Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi
  • Vesikalık resim (2 adet)
  • Delf-B2 Belgesine sahip olanların belgelerinin aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu **

*  Kayıtlarda yoğunluğu önlemek amacıyla belirtilen tarihlerde başvuru yapılması rica olunur. Zorunluluk halinde ÖSYM'nin belirlediği kayıt takvimi içerisinde bütün fakülteler için kayıtlar alınacaktır.

** Öğrenci Bilgi Formu'nu almak için buradan kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alanları doldurunuz. Son adımda yer alan Başvuru Formunun çıktısını alarak kayıt için gerekli diğer belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir.